پست ها

پست هاصفحه اصلی

بازدید

بازدید مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران و شرکت متد از بیمارستان علامه کرمی (ره)

بازدید مدیرکل محترم ارزیابی عملکرد، رسیدگی وپاسخگویی به شکایات بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور جناب آقای مهندس عابدی و مدیرعامل محترم شرکت متد جناب آقای دکترعربی و هیأت همراه با حضور مدیرکل محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان جناب آقای فرجیان از بیمارستان علامه کرمی(ره) اهواز.

در پایان بازدید ، مدیران از بخش ها و واحدهای مختلف بیمارستان، جلسه ای در خصوص بازسازی فضای داخلی، نما و محیط بیرونی بیمارستان و همچنین پرداخت حقوق و معوقات پزشکان متخصص مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

فرم ارسال دیدگاه
لطفا یک نام معتبر وارد کنید
لطفا یک ایمیل معتبر وارد کنید

در موقع اورژانس